Comments ( 3 )

 • Piet Hartog

  Wij hebben deze route vorige week zondag, 10-01-2021 gelopen. Het was bij aankomst op de parkeerplaats in de buurt van St. Elisabeth’s Hof al aardig druk met wandelaars, waaronder veel jonge gezinnen. Deze parkeerplaats mag overigens wel een opknapbeurt krijgen, is nu een behoorlijke modderpoel.
  Eigenlijk maakt het natuurlijk niet uit vanaf welke kant je het Leudal binnen loopt, het is altijd mooi. Ook een groot gebied dus je hebt er alle ruimte, zeker nu handig.
  De route is, zoals altijd, goed beschreven en als je ook nog gebruik maakt van GPS, kun je zeker niet verdwalen.
  Weer een heerlijke wandeling!

 • Margriet

  Vanuit mijn geboorteplaats “ Heitse” vertrokken.
  Leuk om te wandelen op plekken waar ik vroeger speelde: Beijlshof en het Leudal. Mooie route en volop genoten 👍🏾

 • Sjef Schmit

  Vandaag 2x Haelen. Deze wandeling eerst en daarna 492. Het Leudal is en blijft een prachtig wandelgebied in Midden Limburg. Vele mooie bospaadjes en een flink stuk over het heidegebied weer de bossen in richting Busjop. Een stukje door Heythuysen en dan weer langs de beekjes weer terug door de bossen naar het startpunt.

Leave a Comment