559. Süsterseel

Comments ( 4 )

 • Sjef Schmit

  Vandaag 2 wandelingen vanuit Süsterseel (samen met nr 548). Een mooie bosrijke wandeling met leuke paadjes door de bossen en even flink wat klim oefeningen over een paar grote bomen. De vijvers in de wandeling zijn mooi groen (geen kroost). Beide wandelingen zijn goed te combineren, maar dan heb je wel 25 km in de benen.

 • L&L

  Deze voor de derde keer gelopen, en weer genoten! Na de wandeling een giga ijs bij Waldschänke!! Bedankt, Jos!!

 • Janke Faber

  Vandaag de verkorte route gelopen. De route is goed verwoord en was ook onder natte omstandigheden goed begaanbaar.
  Als je met kinderen deze route doet is de “paashaasboom” (vlak voor je bij punt 3 bent) zeker een aanrader om even goed te bekijken.

 • Astrid

  Vandaag met een plensbui begonnen aan deze wandeling en met de zon weer naar huis. Leuke bosrijke wandeling met een mooi stuk langs de Roodebach. Twee reeën gespot in de buurt van de Roodebach. Vanwege de plensbui onze zelf meegenomen koffie/thee gedronken , hoger op, in de wildobservatiepost. Wat hebben we gelachen …met trillende knietjes naar boven …maar het paste net met zijn tweeën en we zaten ook nog lekker droog! Al met al een leuke wandeling.

Leave a Comment