Comments ( 6 )

 • Sjef Schmit

  Vandaag in combinatie met wandeling 571 deze mooie route gelopen. Heerlijke paden door het bos en soms even klimmen en dan weer dalen. De zandgroeve met prachtige vennen zijn een lust voor het oog. De omschrijving is aangepast en hier en daar rode stippen aangebracht. zodat de route goed te volgen is.

 • Frank en Sandra Severens

  Gisteren deze route gelopen. Begint prachtig met smalle paadjes, middenstuk veel lange brede grindpaden langs boomkwekerijen, (beetje saai).Vervolgens weer heel mooi langs en door de klei-groeves. Best schaduwrijk dus ook goed te doen op een warme dag.

 • Astrid

  We hebben er weer een fijne dag op zitten! Mooie bossen afgewisseld met vennen, heide, en een zand/klei groeve. Daar een mooie kleuren-palet bij van de herfstbladeren en het plaatje is weer compleet.

 • WSC VJeO / Alice & Piet Hartog

  Zondag 16 mei 2021 deze route gelopen en aangenaam verrast door de mooie omgeving rondom vakantiepark ‘Droompark Maasduinen’. Vanuit het startpunt loop je meteen een mooi bos in met paadjes die omhoog en omlaag gaan, waarbij ook sommige kleine vennen te zien zijn.
  Na enige tijd kom je langs een behoorlijk grote boomkwekerij en als laatste blikvanger, de zandgroeve te Belfeld.
  Onderweg hebben wij als pauzeplekje gekozen voor visvijver Wambach, waar banken staan en je kunt genieten van het heerlijke uitzicht op de visvijver.
  Een mooie, schaduwrijke route met leuke bezienswaardigheden.

  Voor foto’s zie ook: https://www.facebook.com/media/set?vanity=wscvjeo&set=a.1373338126356937

 • Marijke Michels

  7 juli deze prachtige route gelopen. De start was al heel mooi met die smalle paadjes. Heerlijk rustpunt aan de visvijver. De leemkuilen waren ook een lust voor oog. De groeven prachtig. En het smalle begroeide paadje langs de grindgroeve was aan snoeien toe !!!!!!!!
  Kortom een route om te herhalen.

 • Rob Wilders

  Afgaande op de reactie van Astrid hebben wij vandaag deze wandeling gelopen. En inderdaad, de bomen begonnen al goed te kleuren. Onderweg hadden de zwijnen op een aantal plaatsen het te lopen pad goed omgewoeld. Verder zijn wij nog nooit zoveel mestkevers als nu tegen gekomen. Het enige minpuntje: aan het einde van punt 6. betwijfelen wij of de beschrijving klopt. Wij zijn links gegaan, maar kwamen vervolgens niet langs de punten die bij punt 7 beschreven zijn. Mogelijk dat het niet links maar rechts moet zijn. Voor wie van bossen houdt, het is een afwisselende wandeling.

Leave a Comment