Comments ( 3 )

  • Sjef Schmit

    Vandaag in combinatie met wandeling 571 deze mooie route gelopen. Heerlijke paden door het bos en soms even klimmen en dan weer dalen. De zandgroeve met prachtige vennen zijn een lust voor het oog. De omschrijving is aangepast en hier en daar rode stippen aangebracht. zodat de route goed te volgen is.

  • Frank en Sandra Severens

    Gisteren deze route gelopen. Begint prachtig met smalle paadjes, middenstuk veel lange brede grindpaden langs boomkwekerijen, (beetje saai).Vervolgens weer heel mooi langs en door de klei-groeves. Best schaduwrijk dus ook goed te doen op een warme dag.

  • Astrid

    We hebben er weer een fijne dag op zitten! Mooie bossen afgewisseld met vennen, heide, en een zand/klei groeve. Daar een mooie kleuren-palet bij van de herfstbladeren en het plaatje is weer compleet.

Leave a Comment