Comments ( 5 )

 • Marianne Meyers

  565. Prachtige omgeving maar tussen punt 2en 3 zijn we helaas van de route moeten afwijken en via de hoofdwegen terug naar de auto gelopen .😏het krioelde er van de muggen en we zaten onder de muggenbulten…jammer. Neem muggenspray mee bij deze🦟🦟🦟 route⚠️

 • Wim Bastiaans

  prachtige route, al 3x gelopen, de ijsvogel gespot en bevers en bijna niemand kom je tegen.

 • Louis en Annemarie

  Mooie route, vooral het gedeelte direct na Heibloem is prachtig. Nadeel is op sommige stukken de aanwezigheid van heel veel muggen, dus daar moet je je echt tegen wapenen. Op het terrein van het zorgcentrum, bijna aan het einde van de route, konden wij het doorsteekje achter het eerste gebouw door niet vinden.

 • Marja & Wilbert

  Inderdaad een mooie route. Parkeerplaats bij startpunt was niet beschikbaar. Iets verder aan de route bij de kerk kun je goed parkeren. We hebben het advies voor de muggenspray opgevolgd en geen last gehad.

 • JP

  Route vandaag gelopen. Het is inderdaad een heel mooie route, wel grotendeels erg drassig, moerasachtig en hoog gras, waardoor deze slecht te lopen is. Ook krioelt het er van de muggen, zoals al vaker wordt aangegeven. Ondanks dat we ons helemaal hadden ingesmeerd met de muggenstift en onderweg ook nog meerdere malen heb ik de route grotendeels met het vest over mijn hoofd gelopen. Jammer dat deze prachtige route te niet wordt gedaan door de muggen. Als je een hekel hebt aan muggen of er allergisch voor bent moet je deze beslist niet lopen!

Leave a Comment