Comments ( 5 )

 • Sjef Schmit

  Vanmorgen, 7 maart 2019, gestart in Lomm met wandeling 1178. Halverwege punt 5 bij de vennen, route 568 opgepakt. De gehele route gelopen en gecontroleerd. Hier en daar wandelknooppunten toegevoegd en zaken die er niet meer waren (slagbomen, blauwe paaltjes) weggelaten. De wandeling start vlak bij de Duitse grens, met nog de oude slagboom. Een leuk pad langs een grensriviertje en dan lekker struinen over de veldwegen en bossen. Daarna kom je in een schitterend heide gebied met mooie vennen. De omschrijving is aangepast dus men kan weer volop genieten.

 • Angelique

  Gisteren deze prachtige wandeling gelopen! Vooral de vennen met veel waterlelies zijn een lust voor het oog. Je loopt in een zeer rustige omgeving!!!

  De complimenten weer voor het maken van deze prachtige wandeling en de ontzettend fijne werkwijze van Wandelgidszuidlimburg.com.

 • Jela

  Prachtige wandeling in een rustig en mooi gebied. Tip: neem teken/muggenspul mee (seizoensgebonden).

 • Margriet

  Vanmorgen lekker gewandeld. Mooi tussen al die vennen! Leuke route Wat ons wel opviel was dat komoot soms een andere weg wijst dan beschreven, maar dat komt ook wel bij gpx voor. We kiezen dan zelf de mooiste route

 • Jac Rinkes

  mooie route. stuk in punt 3 na ‘let op’ is verderop (juli 2023) te zeer overwoekerd met bramen en er liggen omgevallen bomen. niet begaanbaar

Leave a Comment