Comments ( 2 )

  • Sjef Schmit

    Vanmorgen, 7 maart 2019, gestart in Lomm met wandeling 1178. Halverwege punt 5 bij de vennen, route 568 opgepakt. De gehele route gelopen en gecontroleerd. Hier en daar wandelknooppunten toegevoegd en zaken die er niet meer waren (slagbomen, blauwe paaltjes) weggelaten. De wandeling start vlak bij de Duitse grens, met nog de oude slagboom. Een leuk pad langs een grensriviertje en dan lekker struinen over de veldwegen en bossen. Daarna kom je in een schitterend heide gebied met mooie vennen. De omschrijving is aangepast dus men kan weer volop genieten.

  • Angelique

    Gisteren deze prachtige wandeling gelopen! Vooral de vennen met veel waterlelies zijn een lust voor het oog. Je loopt in een zeer rustige omgeving!!!

    De complimenten weer voor het maken van deze prachtige wandeling en de ontzettend fijne werkwijze van Wandelgidszuidlimburg.com.

Leave a Comment