Comments ( 5 )

 • Sjef Schmit

  Vandaag met de nodige regen een rondje Arcen gelopen in deze prachtige omgeving in combinatie met wandeling 601. In het begin een stukje langs de Maas en dan door de bossen met een paar schitterende vennen in het natuurgebied Ravenvennen, leuke bospaadjes en heidegebied. Een mooie wandeling in een stiltegebied. Heerlijk, zelfs in de regen.

 • Willy

  Vandaag deze mooie waindeling gemaakt. Heel veel bos met halfweg een prachtig natuurgebied met heide en (helaas veel droge) vennen. 1 kanttekeking moet ik wel zeggen, een van de graspaden die we in moesten lopen, was nagenog dichtgegroeid met brandnetels en doornstruiken.
  Was amper begaanbaar en echt niet fijn. We kwamen daarna weer op de verharde pad met mooie bomen aan beide kanten

  • Camille

   Wij hebben deze ronde begin oktober gelopen. Het graspad is nu helemaal niet meer begaanbaar. Is nu een moeras gebied. Daardoor een stuk omgelopen. Verder een mooie route.

 • Wiebe

  Prachtige route met zeer afwisselende paden en uitzichten. Een echte aanrader! Een zeer duidelijke routebeschrijving. Echt genieten van de rust en stilte.

 • Liesbeth Huisman

  Gisteren deze mooie wandeling mogen lopen. Maar waar je bij de 3-sprong bij afsluitboom links gaat de sloot over en dan bij bordje ” opengesteld” ( en wkp 62 R (61))
  wilt gaan. Is dit helemaal ondergelopen. Echt niet door te komen zonder te zwemmen!
  Tip! Volgend graspad naar rechts nemen en deze volgen. Je komt dan weer uit bij wkp 32 “Ravenvennen” en kunt de route weer volgen.

Leave a Comment