Comments ( 3 )

 • Antoinette

  vandaag deze route gelopen, paar mini klimmetjes ertussen, om zo te kunnen genieten van de uitzichten. Gelukkig was het niet al te modderig, dus konden we gewoon de route langs de rode beek lopen. Uiteindelijk even een beetje verward, maar gelukkig waren we hier wel al eens geweest, dus al lezende kwamen we bij de juiste punten uit.
  Mooie foto’s kunnen maken en alweer zo mooi en zo dichtbij huis!

 • Robert Blom

  In de namiddag vertrokken en na verlaten van de bewoonde wereld het Schutterspark in. Makkelijke wandeling, met de klim naar het blote voetenpad even buiten beschouwing gelaten. De houten trap is nog steeds zowel van boven als beneden afgesloten. Door naar de heide bij de Hangvennen en over een vlonderpad erdoorheen. Op de terugweg langs de rode beek en als slotstuk nog eem rondje vijverpark. Leuke wandeling, prima beschreven.

 • Kim

  Vandaag deze wandeling gelopen.
  Makkelijke wandeling op n klimmetje na bij blotenvoetenpad.
  De weg door de woonwijk vond ik minder.
  Wandeling was oké, maar leukere wandelingen gelopen.
  Hond mag bijna nergens loslopen.

Leave a Comment