Comments ( 3 )

 • Sjef Schmit

  Na wandeling 622 deze wandeling vanuit Well gelopen. Je loopt al direct via het mooie kasteel naar de Maas. Daarna kom je langs het grote strandbad en Leukermeer en loop je over een bijzondere “oude” sluis en daarna over een mooie houten brug met prachtig uitzicht. Lekker een stukje lopen langs het Reindersmeer met een klein hand pontje en uitzicht punt en dan door de bossen weer terug naar de bakkerij. Een fijne wandeling in een mooi gebied.

 • Margriet

  Was perfect weer voor deze mooie wandelroute. Door het mooie weer waren er nogal wat bootjes op het water te zien. Wat een groot wandelgebied zo rondom het Leukermeer en het Reindersmeer.
  Ook het kasteel in het begin, is zeker de moeite waard. wij zijn even de oprit op gelopen en voor de witte poort het paadje in gegaan.

 • M&M&W

  Mooie route. We zijn effe van de route af gestart bij het haventje na een lekker kopje koffie op het terras. De (vakantie)stemming zat er gelijk in. Al vaker in deze omgeving gelopen, maar toch weer nieuwe paadjes. Dank maar weer voor zoveel moois!

Leave a Comment