Comments ( 3 )

  • Sjef Schmit

    Na wandeling 1470 Grubbenvorst deze heerlijke boswandeling gelopen. Een mooi bos gebied het Zwarte water met een heel prachtig groot ven. Goed begaanbare bospaadjes en hier en daar een schitterend uitzicht op het ven. De herfstkleuren van de bomen in het bos was weer genieten. De grote snelweg weer oversteken en terug naar het startpunt. Een wandeling om aan te bevelen!!

  • Astrid

    Wederom een heerlijke boswandeling met het mooie Venkoelen ven. Je passeert ook een genietplekje bij punt 3, bij dikke boom bij de 2 vennen. Een wandeling met genoeg zitbanken om hier en daar te genieten van al het moois wat de natuur ons te bieden heeft.

  • Anita

    Leuke boswandeling door een prachtig gebied. Wij hebben het eerste stukje overgeslagen want de sponsor van deze wandeling is permanent gesloten dus hebben wij onze auto geparkeerd op het industriegebiedje zodat we gelijk bij het viaduct over de rijksweg konden starten. Omschrijving zou hier en daar nog wat aangepast kunnen worden want er zitten een paar kleine dingetjes in die niet helemaal meer kloppen. Maar we hebben genoten en gaan deze wandeling zeker nog eens doen in de herfst.

Leave a Comment