Comments ( 2 )

  • Sjef Schmit

    Lekker weer vandaag dus wandelweer. Een heerlijke open route met af en toe door de bossen. Er is veel te zien en de kwekerijen doen hun best om alles op orde te krijgen nu het voorjaar begonnen is. Mooi om te zien hoe de landerijen vol staan met rozen, bomen, struiken en noem maar op. Het laatste stuk uitwaaien langs de Maas is mooi. Gelukkig was de Maas weer gezakt en kon je over de uitwaarden lopen, waar wel veel aangespoelde rommel lag. Kortom een fijne wandeling. De wandelknooppunten zijn nu in de beschrijving zijn opgenomen.

  • Bert van den Eijnden

    9 juli de wandeling gemaakt.het ijzeren hek langs de maas is op slot dus zijn we verderop door een klaphekje gegaan.daardoor hebben we de afslag naar de molen gemist.verder mooie tocht langs de bloeiende rozenvelden

Leave a Comment