585. Wellerlooi

Comments ( 3 )

 • Wilbert

  23 juni deze wandeling deze schitterende wandeling gelopen. Heerlijk rustig met nauwelijks andere wandelaars. De beschrijving is zeer duidelijk en nog helemaal actueel.

 • Sjef Schmit

  Vanmorgen met regen gestart bij de Jachthut. Deze wandeling is echt schitterend. Je loopt eerst een verrassend stukje langs een in het verleden gegraven kanaal en daarna over een hoge duin door het heidegebied De Hamert. Dan een stuk door de bossen en als toetje lekker even uitwaaien langs de Maas. Gelukkig was bij de Jachthut een buitenkraampje open voor een heerlijke warme chocolademelk en natuurlijk slagroom. Na punt 6 heb ik nog wandeling 990 opgepikt. Al met al een heerlijke wandeldag met een beetje veel regen.

 • Rob Wilders

  Een wandeling die afwisselend door bos en heide gaat. Het laatste stuk langs de Maas hebben wij niet gedaan vanwege het hoge water. Jammer dat in het lange middenstuk geen zitbanken staan. Daarom hebben wij onze lunch maar lopend genuttigd. De toelichting bij de wandeling stellen wij zeer op prijs.
  Toen wij de schaapskudde tegenkwamen, gingen ze gelijk de duinen in. Alleen drie bokken kwamen op ons af, waarvan een tot vlak bij mij. Maar ik was geen lekker hapje.

Leave a Comment