Comments ( 2 )

  • Sjef Schmit

    Ergens midden in de bossen bij Kaldenkirchen ligt Waldhaus Galgenvenn verscholen. Parkeren is ideaal en dan begin je aan een prachtige wandeling door de bossen met vele mooie kronkelende paadjes. Een schitterend gebied om te wandelen en te genieten. Na deze wandeling route 615 gelopen vanaf Waldhaus Galgenvenn en na deze pittige wandeldag een lekker witbiertje op het terres.

  • Astrid

    Een mooie route voor nu in de herfst. Heerlijk die mooie herfstkleuren van de bladeren van de bomen/varens. Helaas was het Galgenven nagenoeg droog. Je komt ook langs de Sequoiafarm met zijn grote mammoetbomen. Brachterwald en het natuurgebied De Maasduinen verrast je nu met de vele verschillende en soms aparte soorten paddenstoelen die er staan. Bv Aardsterren, Geel nestzwammetje, Gestreept nestzwammetje en Stinkzwam. Mooi om te zien.

Leave a Comment