589. Illikhoven

Comments ( 3 )

 • A. Bejas

  Vandaag deze fijne route gelopen. Helaas blijkt het IJscafé permanent gesloten.

 • Huub Beckers Maastricht

  Wat een leuke route zeer zeker als je van waterwegen en hun natuurgebieden houd.
  Lekker vlak dus op naar Illikhoven.

 • Marja & Wilbert

  Vandaag (zondag) deze route gelopen met mooi zonnig weer (18 C). Heerlijk rustig wandelen over vooral paden. De laatste 2,5 km gaan over dijk (fietspad) langs de Maas. Hier was het drukker met fietsers maar zeker niet hinderlijk druk. Het ijscafé op het startpunt is nog steeds gesloten. Aan dezelfde weg (Illikhoven 14 B) is in het weekend vanaf een uur of 11 tot 17.00/18.00 uur wel drinken verkrijgen. (Het terras ligt verscholen achter het gebouw). Hier zijn voor het gebouw ook parkeerplaatsen. Dit ook het startpunt voor wandeling 523.

Leave a Comment