591. Sint-Geertruid

Comments ( 2 )

  • Enneke

    Mooie wandeling. Niet zwaar en zeer afwisselend. En wat is er leuker dan om bij Op ‘t Indje de makers van deze site, Jos en Hein tegen het lijf te lopen. Heel gezellig gesproken over wandelen en het maken van een mooie site als deze. Prachtig als je van je hobby je beroep kunt maken. Ga vooral door! Wij genieten er van.

    Hartelijke groet, Enneke en Jan Adriaan uit de Achterhoek

  • Annette Steenhuisen

    Gemakkelijke wandeling met mooie vergezichten, voor de tweede keer gedaan. Wij zijn gestart bij Kasteel Blankenberg (tussen Margraten en Cadier en Keer). Gepauzeerd in Sint Geertruid, weinig horeca. Vandaag een nieuw adresje ontdekt om iets te drinken, een beetje verstopt, Dorpsstraat 27: ’t Kruideniertje. Een tuin waarin het aangenaam vertoeven is met thee/koffie en lekkere Limburgse vlaai.
    Huug & Annette uit Groningen

Leave a Comment