Comments ( 3 )

  • Jan

    Korte maar mooie wandeling. Lekkere zelfgemaakte vlaai bij het Koffietuintje in Bingelrade.Bedankt Jos

  • Sjef Schmit

    Na vanmorgen eerst wandeling 258 te hebben gelopen deze wandeling erachteraan geknoopt. Het startpunt bij Kasteel Doenrade is mooi en heeft een heerlijk terras. Na een lange dalende weg door de velden kom je bij Viel uit en kun je lekker genieten in het koffietuintje. Ik was er al eerder geweest bij de wandelingen vanuit Bingelrade. Nu wel een stukje heerlijk eigen gebakken vlaai op met koffie. Je komt er 2 keer langs, dus je moet het zeker proeven. Daarna een mooie veldweg aan de bovenzijde van Bingelrade en dan weer via een leuk bospad en weilanden terug naar Doenrade. Ook deze wandeling is prachtig.

  • L&L

    Heerlijk wandeling door 2 mooie dorpen; Bingelrade en Doenrade. Het koffietuintje was helaas al gesloten.

Leave a Comment