Comments ( 3 )

 • Kenneth

  Vandaag heb ik deze wandeling gedaan in nogal natte omstandigheden. Het is een topper (al moet ik wel enkele naar mijn smaak wat lange stukken asfalt “met de mantel der liefde bedekken”), met veel afwisseling. Enkele aandachtspunten: het eerste bruggetje was nogal gammel en zag er glibberig uit. Door de erg hoge waterstand, heb ik het risico niet genomen en ben ik teruggegaan naar de vorige brug, daar 2 keer links aanhouden en je komt een eind verder – via een mooi pad! – op de juiste plaats. De volgende plaats waar je een beek moet oversteken, daar waren de vlonders verdwenen (weggespoeld of overstroomd?), gelukkig was er een dikke boom over het beekje gevallen.

 • Luc

  Op zondag 28 augustus 2022 deze wandeling gedaan, stralend weer en rond de 25 graden, voldoende schaduw (behalve het laatste gedeelte) en geen enkele andere wandelaar tegengekomen. Enkel een paar mountainbikers gezien. Prachtige wandeling.

 • Hans Latenstein

  Vandaag het korte rondje gedaan. In het begin niet langs de weg gelopen maar bij punt 4 op de kaart al het bos in en dan links aanhouden langs het riviertje. Je komt dan vanzelf het houten bruggetje bij het grote rotsblok tegen, dat iets verder in de omschrijving staat.
  De onder 2. omschreven vlonders over de Ruisseau de Pont de Prêtre zijn vervangen door een betonnen duiker (buis) waar het pad overheen loopt.

Leave a Comment