Comments ( 6 )

 • Astrid

  7 april 2019 deze mooie wandeling gelopen. Voor ons was t een stukje rijden ( vanaf Weert) maar zeker de moeite waard! Mooie vergezichten! Heerlijk rustig. Verschillende boomgaarden nu met bloesem. In het Savelsbos bloeide nu volop Speenkruid, Bosanemoon en stond de Daslook nog net niet in bloei maar de bloemknoppen zaten er al in..
  Verder was de route weer perfect beschreven.

 • L&L

  Hartstikke leuke wandeling met 2 hellingen. Het Savelsbos blijft altijd leuk om te wandelen. De route klopt nog perfect. Dank je wel voor het samenstellen!

 • juulke

  Vandaag deze mooie route gelopen onder een heerlijk zonnetje. Was vandaag erg modderig en drassig, veel “modder”gladde paden. Dus trek zeker voor de stevigheid je wandelschoenen aan en niet je gewone schoenen.

 • Robert Blom

  Openingswandeling van dit weekend vanuit Gronsveld langs het plaatselijke kasteel naar kasteel Rijckholt. Aansluitend een groot gedeelte onderlangs het Savelsbos. Als slotstuk langs de voormalig boswachterswoning op de Riessenberg. Korte tussenstop genomen op het bankje en genoten van het mooie uitzicht en heerlijke weer.

 • Rosa en Hans Maastricht

  Zondag (11-07-2021) deze route onder perfecte omstandigheden gelopen, een zonnetje en 22 graden, kortom; heerlijk wandelweer!
  Ondanks de vele regen was er weinig modder op de route. Kwamen meer mensen tegen met dezelfde route. Door het heldere weer waren er mooie vergezichten.
  De route is ondanks 2 hellingen niet zwaar.

 • Stephen Mohammed

  Lovely walk, but I imagine better in dry conditions. It was soft and muddy underfoot in most areas.

Leave a Comment