Comments ( 3 )

 • harry

  op 23 juli 2019 (bij een temperatuur van 30 graden en meer) gelopen.
  niet iedereen gaat bij deze temperatuur aan de wandel, ik dus wel.
  wow…mooie vlinders en meer..
  dit is echt een 4-seizoenen wandeling!!
  vandaag puffen op de open stukken en genieten van de koelte in de bossen.

 • Sjef Schmit

  Vandaag in combinatie met wandeling 573 een rondje Arcen gelopen. Heerlijk lekker uitwaaien langs de Maas, dan een stuk door de bossen en een lange weg richting Duitsland en weer terug. Een schitterende omgeving en heerlijk rustig om te wandelen. Beide routes aangevuld met wandelenknooppunten.

 • Toos

  Een afwisselende wandeling: een mooi stuk langs de Maas, dan door het bos, langs enkele waterpartijen en door bos en langs een beek terug naar Arcen waar een lekker ijsje, zelfs in Coronatijden, als beloning wacht. Heerlijk nagenieten aan de oever van de Maas op deze stralende dag.

Leave a Comment