604. Siebengewald

Comments ( 3 )

 • Sjef Schmit

  Vandaag met veel wind en regen rondje Nrd. Limburg gedaan. De wandeling naar het natuurgebied de Maasduinen is best een lange weg, maar als je er eenmaal bent is het genieten. Dan naar de ruïne en het golfterrein en daarna struin je een lange tijd langs de beek. Soms staat het gras wat hoog, maar dat is ook echt struinen. Op het einde langs de visvisvijver is een leuke stukje. In de middag doorgereden naar Sint Anthonis voor wandeling 995.

 • Hans Rutjens

  Afgelopen donderdag 6 mei 2021 hebben we deze prachtige wandeling gelopen. Gestart vanaf de kerk bij Siebengewald zijn de eerste paar kilometers een beetje saai maar zoals ook vermeld in de beschrijving vanaf punt 2 wordt de wandeling erg mooi.

  Wij hebben echt genoten van deze wandeling. Bedankt!

 • Sjef Schmit

  Een paar wandelaars waren bij punt 6 misgelopen. Reden om deze wandeling nog eens op dit stuk te lopen en een alternatieve routebeschrijving op te nemen. Laat je verrassen tijdens deze wandeling langs de ruïne en de golfbaan.

Leave a Comment