Comments ( 3 )

 • Patricia Kuster

  Vandaag deze mooie wandeling gelopen, bij prachtig wandelweer. Wel moesten we regelmatig door flinke modder ploegen, bijvoorbeeld bij het stuk door het weiland (punt 2 van de beschrijving). Deze wandeling is daarom wat geschikter voor als het wat droger weer is geweest.

 • harry

  met dit ideaal wandelweertje (zonnig en blauw, circa 18 graden en een beetje wind) hebben we vandaag deze prachtige tocht gemaakt. panorama’s, zwevende buizerds en rode wouwen, bloesems, mooi….mooi….mooi !!!
  zeker een wandeling om nog eens in de herfst te maken.

 • Jan

  Zeer prachtige wandeling met schitterende panorama’s. Een aanrader bij zonnig en droog weer. De paden waren goed (het was al enkele dagen droog weer na een periode van intense extreme buien). Een paar stevige laarzen zijn toch gewenst. Dikke proficiat voor het uitstippelen van deze wandeling!

Leave a Comment