Comments ( 2 )

  • Toos

    Op zoek naar een langere wandeling in onze eigen omgeving en in een gebied waar we weinig wandelaars tegen zouden komen (dus niet naar de Hamert of Reindersmeer) kwamen we uit bij deze wandeling. Een handvol wandelaars tegen gekomen en wat fietsers. Mooie wandeling, vooral de Putjesberg en langs de Maas. Langs de Maas bij knooppunt 10 kun je de uitkijktoren beklimmen.

  • Sjef Schmit

    Vandaag rondje Well gelopen in combinatie met wandeling 580. Vanaf het begin van deze wandeling loop je heerlijk door de bossen. Na de oversteek bij de Rijksweg loop je richting de Maas en dan een heerlijk stuk uitwaaien (zeker vandaag met veel wind). Dan weer terug door de bossen naar het startpunt. Het natuurgebied Putjesberg is werkelijk schitterend en een lust voor het oog.

Leave a Comment