624. Robertville

Comments ( 4 )

 • Frenk

  Hele fraaie wandeling, zeker een van de toppers uit de gids. Op het pad naar beneden langs de burcht waan je je zelfs even in Oostenrijk.

 • Aukje Teurlinckx

  26-5-2022
  Wat is het toch mooi in de ardennen, waarom altijd zo ver van huis? We hebben echt genoten van deze tocht met 1 woord GE-WEL-DIG.

 • Stefan en Ank

  Wij zijn de laatste paar weken al onze rondjes uit ons mapje “mooi/gedaan” nog eens aan het lopen. Sommige wandelingen vallen dan bij nader inzien toch een beetje tegen, andere zijn nog steeds mooi. Deze was daar een van. Vorige keer liepen we in de herfst, nu dus in de lente en allebei de seizoenen zijn super hier. De rivier was wel een stuk breder nu dus we konden niet bij de waterval komen, maar dat scheelt weer een klimmetje 😉
  Prachtige ronde die we zeker nog een derde keer gaan lopen!

 • Mark

  Een zeer gevarieerde wandeling met een paar meter hoogteverschil. Het eerste derde deel leidt naar de burcht Reinhardstein en een waterval. Een wandelstok is handig voor de afdaling en de daaropvolgende beklimming. De rest van de route loopt vaak langs het Lac de Robertville, soms over brede paden, soms over zeer smalle paadjes. Het laatste deel omvat ook een stuk over de Vennbahn.

Leave a Comment