Comments ( 3 )

  • Sjef Schmit

    In combinatie met wandeling 417 vandaag een rondje Beesel gelopen. Een schitterende wandeling zeker het pad door natuurgebied Beesels Broeck. Gelukkig was het droog, maar als het veel geregend heeft kan het erg drassig zijn. Ook pad pad met uitzicht op het dal van de Swalm is prachtig. Kortom een mooie wandeling en vandaag met prachtig weer.

  • Astrid

    Sommige wandelingen springen eruit, zo ook deze.( Bij 28 graden in Maart) Een prachtig stuk door natuurgebied Beesels Broeck. Het water stond af en toe wat hoog op plaatsen in het bos maar juist dat gaf het een extra dimensie. Leek soms wel moeras. Wij vonden het de moeite waard ondanks, wat natte voeten werk, om het pad te nemen langs het Huilbeekje (bij punt 2). Beetje uitdaging kan geen kwaad! Het struinen langs de meanderende Swalm, in alle rust, was echt genieten! Na de nodige foto momentjes kwamen we nog langs Rijkelse Bemden met zijn galloways en De Grauwe Beer. Op het eind nog een lekkere Koffie en Thee to go bij de sponsor van deze mooie wandeling.

  • Rob Wilders

    Vandaag deze wandeling gelopen. De beschrijving klopte nog volledig. Bij wkp 44 (onder punt 2) stond het gras en onkruid op het pad zo hoog en dicht, dat wij maar zijn omgedraaid en de vervangende route hebben gevolgd. En bij punt 4 zijn wij even van de route gegaan om bij Bakkes Höfke een inderdaad heerlijke vlaai te nuttigen met koffie en thee. Dat is een aanrader. Voor het overige, het is een zeer afwisselende wandeling door de natuur, ondanks de droogte.

Leave a Comment