633. Ohé en Laak

Comments ( 5 )

 • Martin

  Inderdaad een hele mooie wandeling. Afwisselend

 • Robert Blom

  In combinatie met wandeling 638 deze gewandeld ter afsluiting van een lang wandelweekend in Ohé en Laak bij de Lakerhof op maandag 29/06/2020. Vanaf het vertrek het natuurgebied in en vrijwel direct geconfronteerd met eerst een kudde Galoway runderen en aansluitend Koninkpaarden die me het pad blokkeerden, maar voorzichtig toch erlangs gekomen. Met name het lange stuk langs de Maas is erg mooi. Vanaf de Jachthaven is het een vrijwel recht stuk asfaltweg, maar wel mooi uitzicht. Genoten van de wandeling, maar wel regelmatig goed moeten opletten want er is het e.e.a. gewijzigd onderweg.

 • Frank Kwinten & Iryna Kruk

  Een Limburgs sneeuwlandschap tussen de plassen bij Ohé en Laak en de Maas, op een heerlijk zonnige dag: wat wil een mens nog meer.
  Ook akoestisch een ware belevenis: smeltend krakend ijs op de Dilkensplas enerzijds, en aan de andere kant het ruisen van de betonning in een snelstromende Maas. Dat maak je niet vaak mee.

 • Van Gorp Walter en Rita

  Vandaag deze mooie wandeling gelopen in combinatie van wandeling 642 Stevensweert. Vertrokken bij startpunt van wandeling 642 en ook daar op de middag onze picknick opgegeten aan de Molen, prachtige plek om te picknicken. Hadden ook nog geluk dat de zon ons kwam vergezellen. Leuke dag!!!!

 • Antoinette Roijakkers

  Hele mooie omgeving en een fijne wandeling! Aanrader

Leave a Comment