642. Stevensweert

Comments ( 5 )

 • Marjo Sour

  Mooie route. Gemakkelijk te volgen via GPS.

 • Truus Smeets

  Mooie route door en rondom dit eveneens mooie dorp.

 • Robert Blom

  Op vrijdag 26/07/2020 deze wandeling in de ochtend gelopen bij een temperatuur oplopend tot 31 graden! Vanaf de parkeerplaats bij de Hompesche molen (toen gesloten, maar nu overgenomen en weer open) op pad naar Stevensweert. Na een kort stukje door het historische centrum van dit vestigingsstadje gaat het via de visvijver naar de Oud Maas. Op de terugweg wandel je wederom langs de Oude Maas, maar nu aan je linkerzijde en door een mooi natuurgebied terug naar de Molen. Leuke wandeling, weinig schaduw dus erg warm.

 • Ton Bergs

  Gevarieerde route door een historisch dorp en langs leuke waterpartijen
  Het was “maar” 10 graden maar in het heerlijke winterzonnetje voelde het als 20
  Beschrijving van de route was weer volledig met nog wat leuke weetjes

 • Van Gorp Walter en Rita

  Vandaag deze route gelopen in combinatie met 633 Ohé en Laak. Picknick opgegeten aan de Molen, prachtige plaats en ook nog eens geluk gehad dat de zon ons kwam vergezellen. Mooie wandelingen!!!! Hebben runderen en wilde paarden tegen gekomen. Weer een dagje genoten met mooie wandelingen, bedankt Jos!!

Leave a Comment