644. Ohé en Laak

Comments ( 2 )

  • Sjef Schmit

    Vandaag, met een beetje regen, deze wandeling gelopen in combinatie met nr 638. Deze 2 wandelingen zeker samen doen! Mooi paadjes langs de plassen en een stuk langs de Maas. Wel goed uitkijken voor de vele uitwerpselen die her en der liggen. Een schitterend open wandelgebied met mooie vergezichten en geniet plekjes.

  • Robert Blom

    Op vrijdagmiddag 26/06/2020 na een voortreffelijk lunch bij de Maasterp deze wandeling gelopen, maar eigenlijk was het met 31/33 graden hiervoor te warm, omdat er nauwelijks schaduw is onderweg. De wandeling start direct met een mooi natuurgebied richting de Maas en dan op weg naar de Hompesche molen. Langs de Molenplas is het genieten van de vele watervogels en Konikpaarden. Via veldwegen gaat de wandeling verder en het laatste stuk wandel je weer langs de Maas en was het heerlijk even een ‘pet’ met water te vullen. Route prima in orde en genoten ondanks de hitte.

Leave a Comment