Comments ( 3 )

 • mumu.larandonneuse

  Superbe parcours avec de magnifiques vues sur les vallées de l’Ourthe.

 • Hans Latenstein

  Mooie wandeling al had ik meer rotsen verwacht bij Sy; je loopt er hoofdzakelijk bovenop waardoor je er betrekkelijk weinig van ziet.

  Punt 4: De genoemde 400m is eerder 100 of hooguit 150m. Wij misten hierdoor dit paadje maar over de weg kom je er ook; eenmaal boven in het dorp moet je dan heel scherp naar links en op de t-splitsing naar rechts om terug op de route te komen.

  Punt 5: als je bij Bomal naar de calvaire (kruis met 2 beelden) bent gelopen hoef je niet dezelfde weg terug. Zodra je vanaf het kruis weer het bos in loopt neem je direct het paadje naar rechts. Even verder, bij de hoek van een weiland/akker ga je rechts erg steil naar beneden (resten van trap) en op de t-splitsing weer rechtsaf. Je loopt dan parallel aan de berg en even verderop mooi langs de voet van de rotsen. Daarna kom je op de verharde weg langs de spoorlijn.

  Prettige wandeling!

 • Annie en John

  Heel mooie wandeling. Wij zijn gestart vanaf de grote parkeerplaats bij het voetbalveld in Bomal. Het voordeel hiervan is dat de laatste kilometers bestaan uit omlaag lopen. Wij hebben het beschreven alternatief gelopen vanaf de Calvariegroep, hetgeen heel mooi is langs de Roche de la Croix. Als het even kan, doen.

Leave a Comment