Comments ( 3 )

 • Robert Blom

  Op deze vroege zaterdagochtend tijdens het derde achtereenvolgende ‘Corona’-weekend in hartje Lente gekozen voor een tweetal korte wandeling en gestart met deze om aansluitend 1204. WIJNANDSRADE 6,0 km te lopen. Vanaf de start al vrij snel het dorp verlaten en het bos in. Aangezien hier heel veel bos verdwenen is en de paadjes niet meer helemaal duidelijk zijn is het even goed opletten, maar eenmaal boven bij het steil aflopende weiland is het zaak hieromheen te lopen en dan via de grindweg verder. Mooie natuurlijke omgeving met overal vogels en bloesem naar de buurtschap Wissengracht. Via centrum Hulsberg vervolgens weer terug naar de kerk. Leuke route met allemaal leuke weggetjes om voldoende ruimte te houden als je al iemand tegenkomt.

 • L&L

  Dit leuke rondje nu voor de 3de keer gelopen. Een dik uurtje en je bent weer bij het beginpunt. De hond heeft weer goed zn benen kunnen strekken!

 • G.Kuipers en familie

  Leuke route. In het bos is het even opletten want er staan geen rode paaltjes meer.
  Leuke tocht verder.

Leave a Comment