Comments ( 4 )

 • N Sniekers

  23 -10-19
  Op deze mooie oktober dag deze hele mooie wandeling gelopen. Mooie uitzichten.

 • John Schroen

  03/08/2020
  Zeer mooi wandeling, vooraf het tweede gedeelte, het mooie Limburg met zijn holle bospaden en niet te vergeten de verscholen St. Annakapel. Aan het eind van de route staat aan de meanderende Geleenbeek een bank waar je de mooie dag fantastisch kunt afsluiten.
  J

 • Robert Blom

  Gistermiddag samen deze wandeling vanaf station Spaubeek gelopen. Rondje Spaubeek met onderweg diverse fraaie uitzichten. Laatste stuk door de grubbe erg drassig, maar weersomstandigheden verder prima. Route prima beschreven en leuke ontspannende tocht ervan gemaakt.

 • Stefan en Ank

  We hebben hier heerlijk ontspannen gewandeld. Niks ingewikkelds, gewoon genieten van ons prachtige Limburg!

Leave a Comment