Comment ( 1 )

  • An en Johan Houthalen

    Gisteren deze m ooie wandeling gelopen onder een stralende lentezon. Wij zijn vertrokken vanaf het centrum van Esneux waar er voldoende parkeergelegenheid is en hebben de wandeling in de andere richting gelopen. Af en toe goed de gps track in het oog houden want niet alle bospaadjes staan op OSM. De passage langs de Ourthe is mooi en de klim naar het uitzichtpunt “la roche aux faucons” prachtig. Na de afdaling volgt een minder mooi stuk langs de Ourthe met passages langs verpauperde bungalowparken en campings. Ook veel plastic afval in de bomen als het gevolg van eerdere hoge waterstanden van de Ourthe. Deze strook van ca. 3-4 km dus vlug achter je laten. De volgende klim door het bos richting Esneux is ook weer mooi en de laatste kiloeters is het lekker uitwandelen in een landelijke omgeving;

Leave a Comment