677. Cadier en Keer

Comments ( 4 )

 • Huub Beckers Maastricht

  Cadier en Keer, hometown van onze cursiefjesschrijver John Heijnens de man met de informatie in de wandelingen.Deze route, die kort is maar leuk, is gevuld met veel info. Je ziet in dat uur ook veel.
  Mooie wandelpaden, leuke vergezichten, monumenten zowel oorlog als natuur en dan kunst.Hier zit werkelijk van alles in.

 • M.P.

  Leuke route, de parkeerautomaat bij start is niet meer van Rabobank, maar van Geldmaat

 • Karin

  Leuke goed uitgezettte wandeling, veel afwisseling tussen Limburgs’ mooie natuur en geschiedenis maar ook de Cadierse voortuinen die veelal op kattenbaktuinen lijken met een struik erin. Wat hebben Limburgers toch met split?

 • L&L

  Leuke korte wandeling half open, half door bos met klein hoogteverschil.
  Prima beschrijving!

Leave a Comment