683. Grubbenvorst

Comments ( 3 )

  • Sjef Schmit

    Vanmorgen eerst wandeling 584 Lottum gelopen en vanmiddag deze wandeling. Jammer van het lange stuk heen en terug tot/vanaf punt 2. Maar voorbij punt 2 is het een prachtige wandeling met veel bos en natuur. Het pad langs de vijvers is avontuurlijk en heel apart. De route omschrijving aangevuld met wandelknooppunten. Best wel een aanrader om ’n keer te doen!

  • Annette Rombouts

    Mooie wandeling, alleen bij punt 6 bij WK-punten 62 konden wij geen nummer 48 vinden

  • Anita

    Het middelste stuk van de wandeling is erg mooi dus het is aan te raden om in elk geval de 11,4 km te lopen, anders mis je juist het mooiste gedeelte. Het begin en eind van deze wandeling valt tegen. Daarom zouden wij een volgende keer een ander startpunt nemen. Bij de gedeeltes langs het water is een lange broek wel fijn ivm de distels, brandnetels en braamstruiken. Bij knooppunt 62 (visvijver) moet je eerst naar knooppunt 59 en daar staat dan vervolgens nummer 48 aangegeven. Bij de start kun je niet meer via het trappetje op de dijk komen (is geconfisqueerd door het hotel) maar rechts van het trappetje is een opgang om de dijk op te komen, Misschien kan dat in de omschrijving aangepast worden.

Leave a Comment