684. Bingelrade

Comments ( 2 )

  • Huub Beckers

    Als je van vlakke wandelingen houd is deze ideaal.Op een bepaald stukje kan je oog in oog staan met Schotse hoogland runderen, hou gewoon voldoende afstand en je kunt ze zonder problemen passeren. de heuvel die uitzicht bied over Roode beek natuurgebied is het beklimmen waard.

  • Sjef Schmit

    Vandaag deze wandeling gelopen in combinatie met nr 424. Een flinke trip van meer dan 21 km. maar de moeite waard. Een mooi uitzicht bij het Bovenmeer. Heel bijzonder een meertje boven op een berg. Voorbij het zweefvliegveld een mooi stuk door het moerasgebied en verder langs het Wildpark. Het begin en einde zijn leuke veldwegen om lekker nog eens flink uit te waaien. Ook tijdens deze wandeling een stel ontmoet die dezelfde wandeling liepen. Zo kom je op 1 dag diverse mensen tegen die hetzelfde doel hadden = lekker wandelen. Tevens de gps route aangepast, want mijn navigatie apparaat piepte met enige regelmaat dat ik niet goed zou lopen.

Leave a Comment