Comments ( 3 )

  • Annelies

    Vergeten te schrijven; op 27-1 gelopen. Er erg leuke wandeling, afwisselend landschap en ook leuk dat je door 3 landen loopt. Zeker de moeite waard! Dankjewel Jos!

  • Niels

    Wandeling 691 Vaals op 28-11-2020 gelopen. Zeer duidelijke beschrijving. Stevige wandelschoenen is wel aan te raden. (halverwege is er een flinke klim met veel losliggende stenen) Verder is het zeer aan te raden wandeling, leuk dat het door 3 landen gaat. Meerdere keren een mooi uitzicht. We hebben ervan genoten.

  • Houtappels

    Deze wandeling op 15-10-21 gelopen. Het pad aan Nederlandse zijde net voor Belgie is nog een stuk beschadigd van de regen deze zomer. Mooie afwisselede wandeling met vergezichten en het Preusebos, door de 3 landen. Zeker de moeite waard.

Leave a Comment