Comments ( 5 )

 • Astrid

  3 april 2019 deze wandeling gelopen. Een leuke afwisselende wandeling door bos, weilanden, langs beken en gehuchten. Nu stonden onderweg velden met verschillende narcissen in bloei. Een lust voor het oog! Verder nog een paar fazanten, Vlaamse gaaien en kieviten gespot. Vlakbij in Sevenum kun je op verschillende plaatsen wat drinken.

 • john

  erg leuke wandeling door het boerenland
  startpunt bij staatsie 1866
  8,2 km gelopen
  daarna lekker geluncht

 • Sjef Schmit

  Route vandaag nagelopen tussen punt 5 en 6. Hier en daar omschrijving aangepast en deze wandeling is weer actueel.

 • Toos

  Vandaag het noordelijk stuk van deze wandeling vanuit huis (horst) gelopen. Het blijft een mooie wandeling door ‘t Ham en langs de prachtige Meulebeek. Mooie pauzeplek bij de Joriskapel en nog een mooi stuk door het bos.

 • Margriet

  Lekker gewandeld langs de Groote Molenbeek. Natuurgebied in het Ham was inderdaad erg drassig, maar wat is het daar mooi!

Leave a Comment