Comments ( 3 )

 • Hans Kok

  Mooie route om te wandelen. Zoals altijd complimenten aan de maker, uitvoerig en precies beschreven.

  Vriendelijke groeten,
  Hans Kok

 • Toos

  Langs de Blakterbeek is het prachtig wandelen langs de oude knotwilgen. Daarna heb je steeds mooi zicht op het dorp Sevenum. Het laatste stuk langs de grote Molenbeek is ook erg mooi. Alles bij elkaar een erg mooie wandeling!

 • Astrid

  Goh, wat een verrassing,… je bent amper uit Sevenum of je zit al heel snel in een mooi natuurgebied. Bij punt 3 begint ook een heel mooi stuk door het bos, over bruggetjes en door weilanden. Verderop langs de Groote Molenbeek is het niet vervelend om te lopen. Nu is de natuur op zijn mooist met mooie bermen, bosranden, lekker ruikende en bloeiende struiken/bomen. Vandaar dat ik zeg: pluk de dag en ga erop uit!

Leave a Comment