Comments ( 3 )

 • Sjef Schmit

  In combinatie met de andere wandeling vanuit Meerlo (nr 886) deze vandaag gelopen en gecontroleerd. Hier en daar wat aangepast omdat enkele paden definitief zijn afgesloten. Het eerste gedeelte is een lange toer door de velden en akkers. Sommige akkers zijn mooi aangelegd en worden gebruikt voor het opkweken van tuin planten. Bijzonder mooi gezicht. Het stuk terug is prachtig en verrassend. In verband met werkzaamheden bij punt 5 na verlaten van het bos even goed uitkijken.

 • Ine Gordebeke

  Vandaag (19 aug 2021)deze route gelopen. Konden zoals bij punt 4 beschreven “waar aan linkerzijde het bos eindigt, L door het klaphek” geen klaphek vinden en ook geen kronkelend bospad. Was allemaal dicht begroeid.
  Terwijl we de blauwe lijn op de kaart volgde.

 • Gera van de Ven

  Woensdag 24 augustus 2022 deze route gelopen. Het was warm en de eerste 5 km is er weinig schaduw. Na ongeveer 9 km, lopend op een breed bospad Kortenbosch gaat de route linksaf een bos in. De ingang van dit pad is NIET meer te vinden en compleet overwoekerd door bramen en brandnetels. Niet te doen! Door goed te kijken en op gps te lopen pik je na het moeras de route moeizaam op. Na oversteken van het weiland gaat het na passeren van een breed hek weer veel beter. Met benen vol schrammen en haken van de bramen hebben we deze avontuurlijke wandeling voltooid

Leave a Comment