Comments ( 2 )

  • Sjef Schmit

    In combinatie met de andere wandeling vanuit Meerlo (nr 886) deze vandaag gelopen en gecontroleerd. Hier en daar wat aangepast omdat enkele paden definitief zijn afgesloten. Het eerste gedeelte is een lange toer door de velden en akkers. Sommige akkers zijn mooi aangelegd en worden gebruikt voor het opkweken van tuin planten. Bijzonder mooi gezicht. Het stuk terug is prachtig en verrassend. In verband met werkzaamheden bij punt 5 na verlaten van het bos even goed uitkijken.

  • Ine Gordebeke

    Vandaag (19 aug 2021)deze route gelopen. Konden zoals bij punt 4 beschreven “waar aan linkerzijde het bos eindigt, L door het klaphek” geen klaphek vinden en ook geen kronkelend bospad. Was allemaal dicht begroeid.
    Terwijl we de blauwe lijn op de kaart volgde.

Leave a Comment