Comments ( 5 )

 • Sjef Schmit

  Vandaag deze mooie wandeling gelopen in combinatie met Venlo nr 725. Achter Stadion de Koel van VVV Venlo is een prachtig bosrijk gebied. Je wandelt door mooi bospaadjes en door het Jammerdaal met mooie vennen en een prachtig uitzicht hier. Veel bos en natuur, dus dat was volop genieten vandaag. De route omschrijving uitgebreid met wandelknooppunten zodat deze weer actueel is.

 • Margriet

  Wat een schitterende wandeling door een prachtig natuurgebied. En dan nog die mooie herfstkleuren, ondanks de regen hebben we geweldig genoten en komen hier zeker terug!! Zeer de moeite waard.

 • Jolan

  Wat een pareltje, dat Joamerdal! Genoten van deze wandeling. Klein stukje door een woonwijk en over een verharde weg is wat minder maar dat doet niet af aan het totaal.
  N.B. Knooppunt 76 in de routebeschrijving moet knooppunt 70 zijn.

 • Astrid

  Vandaag weer een fijne dag achter de rug dankzij deze mooie route en (…mag ook wel eens gezegd worden…) prettig gezelschap! De route loopt door het mooie Jammerdal en het natuurgebied Onderste en Bovenste Molen met hun prachtige vennen en natuurlijke hoogte verschillen. Soms leek het wel of we even op vakantie waren in het buitenland. We hadden de auto geparkeerd bij de Kinderboerderij en restaurant Hagerhof. Bij terug komst lekker wat gedronken in het gezellige restaurant.

 • Rob Wilders

  Met een kleinzoon vandaag deze afwisselende boswandeling met soms mooie vergezichten gewandeld. Op enkele plekken was de hei al goed aan het bloeien. En onze kleinzoon kon zijn hart ophalen: stadion De Koel van bijna alle kanten kunnen zien. Maar met de wandeling had hij zijn hoofd goed leeg kunnen maken.

Leave a Comment