707. Valkenburg

Comments ( 2 )

  • Mariet van den Bergh

    De laatste alinea bij punt 5 begint met Ga hier … en dan.
    Na Ga hier ontbreekt L (voor links)

  • Robert Blom

    Afgelopen woensdag deze schitterende wandeling gelopen met vertrek in de voortuin bij Station Valkenburg. Al vroeg in de ochtend als Valkenburg nog moet ontwaken door het toeristische, maar nu stille centrum. Achterlangs de Ruïne klimmend naar de achterzijde van Landal. Afdalen naar de Steenkolenmijn en dan via fraaie bospaden richting Sibbe. Aansluitend volgt het mooie Sint Jans Bos en krijg je een schitterend uitzicht op Schaloen en Strucht. Langs de drie beeldjes omhoog de Schaelsberg op en dan als slotstuk langs hoeve Euverem nog eenmaal stijgen en dalen voor je weer bij de Koffiemolen komt. Hier, bij de sponsor van de wandeling, is het elke dag weer een feest en genieten geblazen.

Leave a Comment