Comments ( 3 )

  • Astrid

    Met een temperatuur van 5 graden, mist en later een heerlijk zonnetje deze wandeling gelopen. Mooi langs verschillende beken en vennen (….en dan de mist boven het water…wat een plaatjes..) Leuke afwisselingen van het ene natuurgebied naar het andere! Natuurgebied Castenrayse vennen , zoals Jos ook al schreef, is een schitterend gebied!!

  • Toos

    Deze wandeling begonnen bij punt 3 en een mooi pad langs beken gevolgd naar de Castenrayse Vennen. Vervolgens een schitterend pad door dit mooie natuurgebied waar al veel muggen zitten, dus lange broek en lange mouwen is aan te bevelen. Bij punt 5 hebben we een mooie route gevolgd naar Landgoed Gortmeule en via enkele beken uiteindelijk weer teruggekomen bij het startpunt.

  • Carola

    Deze wandeling was door de geluidsoverlast van de A73 (tot punt 3) voor ons geen geslaagde wandeling. Hierna kwamen grote hoeveelheden muggen (to punt 5) dus misschien meer een wandeling voor het najaar of winter!

Leave a Comment