Comments ( 3 )

 • Sjef Schmit

  Vandaag deze wandeling gecombineerd met 541. Een heerlijk wandeling over prachtige bospaden en beekjes. Heerlijk genieten van de natuur. Een korte wandeling waarin bijna alles zit. Omschrijving is weer actueel en aangevuld met de bekende wandelknooppunten.

 • Astrid

  Vandaag deze route gelopen maar wel ingekort omdat ik wat weinig tijd had. Ben vertrokken vanaf punt 1, na de 2de zitbank ging ik de eerste straat R die later overgaat in een bospad. Je kunt dit bospad RD blijven volgen tot punt 5. Hier kun je de route weer oppikken.
  Zo loop je een rondje om “de groene long van Boekend” zoals ze dit stukje natuur noemen in Boekend. Echt de moeite waard!

 • Margriet

  Vanmiddag lekker gewandeld, vooral de bospaden langs het water, waar de zon in schitterde, vonden we prachtig.
  Via Komoot gewandeld, wat een gemak!

Leave a Comment