Comments ( 12 )

 • Nicky

  Prachtige route! Vorig jaar gewandeld en dit jaar opnieuw op een zonnige, warme lentedag op 15 februari 2019

  • Bram van Hout

   Inderdaad een zeer mooie route, gelopen op 10 december 2019. Na alle regen wel zeer drassig. Op de golfbaan het pad kwijtgeraakt, niet echt duidelijk daar. Gelopen door gebruik te maken Maps Me op de telefoon dmv gpx route op deze site.

   • Jesse

    Inderdaad veel geglibberd door het bos en langs de Geul maar prachtige route en de moeite meer dan waard.
    Over de golfbaan: er staan bordjes ‘Sentier 58’, als je die volgt dan blijf je op koers.

   • RA

    Ik had er ook moeite mee op de golfbaan. Werd uiteindelijk door een terreinopzichter richting de uitgang gereden. Ook de bordjes sentier 58 zijn niet gemakkelijk te volgen. Ik vermoed dat ze het er een beetje om doen.

 • Theu en annie Creemers

  Vrijdag 20 febr. deze Supermooie gelopen ….hebben deze in 2016 ook al eens gelopen, en is zó mooi …voor herhaling vatbaar !
  Weinig mensen tegen gekomen …prachtig lentezonnetje erbij en blauwe lucht …het was weer GENIETEN…zo mooie uitzichten.
  Onze dank aan de maker(s) van deze route ..groetjes Theu en annie

 • Miriam Mulders

  Wij hebben begin mei 2021 wandeling 721 gelopen, vanuit Epen. Wat een prachtige wandeling en een perfecte routebeschrijving. Onze complimenten voor dit degelijke stukje werk. Wij hebben overigens een variatie in de route genomen. We hebben bij punt [2] een route door de weilanden genomen, richting de Geul. Het Geuldal is daar zeer romantisch en op sommige plekken weids. Bij de houten burg over de Geul hebben we de route weer opgepikt, inclusief de lus door België. Ook onze complimenten voor de geweldige website; het voelt als een schat die we hebben ontdekt!

 • Thea Erren

  We hebben deze route vandaag gelopen, ontzettend mooi! Erg glibberig maar dit had wel wat. Helaas restaurant de Heeren is niet meer. Nu Brasserie maar pas per 1 maart geopend, dit was het enige minpuntje.

 • Eddo

  5 maart deze prachtige wandeling gelopen onder een blauwe hemel. Wat een geweldige tocht. Zeer afwisselend. Weilanden, bos, golfbaan, langs de Geul, zelfs over een camping.
  Echt een aanrader !

 • Joke W.

  Prachtige wandeling: door weilanden, over uitgesleten paadjes, over golfbaan (restaurant weer geopend!), over camping, over slootjes. Mooie panorama’s. Zeer de moeite waard! Goede beschrijving! Complimenten!

 • BV

  Mooie route. Op de golfbaan route zoeken.
  Gedeelte over Belgische camping is niet mooi.

 • Jan

  Beste Wandelaars
  Deze wandeling krijgt van mij een super goede beoordeling!, namelijk 12/10.
  Prachtige panorama’s en mooie natuur langs riviertjes.
  Een wandeling voor in je ToDo lijstje!
  Dikke proficiat!
  PS: ik schaam me als Belg voor die aartslelijke Belgische camping. Het contrast met een Nederlands camping is enorm. Nederlanders mogen terecht trots zijn op hun zeer mooi land waar men wel degelijk ruimtelijke ordening kent en netheid. België is het lelijkste en vuilste land te wereld met een cacophonie woningbouw, lintbebouwing en haar duizenden soorten asfalt , beton, putten en bulten in de weg.

 • Toos

  Nadat we dit weekend route 1703 en 861hadden gelopen was vandaag de keus gevallen op route 721 en ook dit is weer een prachtige route met soms ook weer de kleinste paadjes.
  We hebben 55km en bijna 1000 hoogtemeters gelopen dit weekend en de omgeving van Epen aan alle kanten verkend. Wat is het Heuvelland toch schitterend en wat mooi dat we daar dankzij de Wandelgids zo van kunnen genieten. Dank Jos en team, voor al die uren wandelgenot, dank, dank!

Leave a Comment