Comments ( 2 )

  • Sjef Schmit

    Vandaag deze route gelopen in combinatie met wandeling Venlo nr 705. Een mooi gebied zeker het Jammerdaal met prachtige vennen en uitzicht. Ook de zandgroeve bij Tegelen is heerlijk om te ontdekken. Een klein stukje Duitsland en je komt weer terug bij de Bovenste Molen. De omschrijving aangepast met wandelknooppunten.

  • Astrid

    We bofte met het weer en met deze leuke route vandaag. Het begon meteen goed bij de Bovenste Molenplas. We wilde het bruggetje over maar de doorgang werd versperd door een grote witte zwaan. Al blazend en happend liet hij ons verstaan dat hij niet onze grote vriend was en hij ons niet door wilde laten gaan. Het heeft even geduurd maar het is ons uiteindelijk toch gelukt om aan de overkant te komen. Daarna volgde het leuke buurtschap Egypte en een verrassend leuk pad in Tegelen. De voormalige Wambachgroeve met zijn de groen, blauwe meren straalde een en al rust uit. Een heerlijk plek om te pauzeren. Als laatste het Jammerdal met zijn mooie vennen en mooi bosrijk gebied. We hebben er weer een mooie dag opzitten!

Leave a Comment