Comment ( 1 )

  • Astrid

    Mooi weer dus kriebel in de benen,… route uitzoeken…en snel op pad. Een mooie route op Nederlands en Duits grondgebied. Mooie uitzichten over het Wormdal. In Rimburg was het gezellig vertoeven buiten bij dorpscafe D’r Eck. Het was er aardig druk voor een koffie , wafel to go. Even een kaarsje op gestoken in de Mariakapel van de Drievuldigheidkerk voor ieder die het nodig heeft. Een schitterend stuk in de buurt van het kasteel Rimburg. Na het oversteken van de spoorlijn, een klimmetje omhoog en kom je halverwege een vervallen gebouwtje tegen waar vroeger mensen begraven werden. Beetje luguber want je zag de nissen waar ze ingeschoven werden nog zitten. Nog een rustig en prachtig stuk langs de worm met zijn vele bomen met flinke bollen maretakken erin. Altijd fotogeniek! Deze eerste “lentedag” weer volop genoten van de wandeling en de mooie omgeving.

Leave a Comment