Comments ( 6 )

 • Erik Vos

  Wat ons betreft een topper! Wij liepen ‘m in omgekeerder volgorde, en ook al konden we vanwege de Coronacrisis nu het deel van België niet in, is de route langs de Geul schitterend en stil, en de aankomst op een verlaten drielandenpunt heel bijzonder. Het bos is in het voorjaar vol vogelgeluiden en helder groene bomen. Prachtig!

 • Kim

  Afgelopen zaterdag deze prachtige route gelopen. We werden echter verrast door een recent geplaatst hekwerk op de route. Dit hek staat hier op de routebeschrijving: punt 8 na verlaten camping de Geul volgen. Je kunt het pad links niet volgen langs de Geul. Er staat een hekwerk met een poort. Deze was open en zijn er wel door gegaan. Dan kun je het pad wel volgen en over het Cottesserbeekje. Er is aan de andere kant staat ook een hek met poort. Deze poort was helaas met een pin vergrendeld. Zijn over de poort geklommen. De route is dan weer verder te volgen.
  Geen idee of er een omleiding te volgen is.

  • Stan

   Jawel. Niet over het hek klimmen maar door lopen tot de volgende t-splitsing. Hier naar links en kom je vanzelf weer op de route.

 • Roland

  Wat een geweldig mooie wandeling is dit! Lekkere bospaden en klimmetjes in met name het eerste deel en prachtige vergezichten in het tweede deel. In het tweede deel zit wel wat asfalt maar zoals in de omschrijving al staat: de uitzichten ‘verzachten’ de pijn 😉

 • Timo

  Mooie route met mooie paden en een aantal steilere klimmetjes. De route loopt een stuk door Belgie wat gewoon begaanbaar is op dit moment. Het laatste stuk van de route terug naar Epen is momenteel erg drassig. Hoge schoenen die waterdicht zijn is aanbevolen. We hebben 5u gelopen over deze route met in totaal een uur pauze meegeteld.

 • Nicky

  Mooie afwisselende route, niet alleen het laatste deel is erg nat, de hele route is vrij glibberig. Terugweg is iets meer over asfalt, maar dat is eigenlijk wel fijn na al het klimmen en glijden.
  Zeker een aanrader!

Leave a Comment