Comments ( 2 )

  • Alards

    Op 10-06-2019 deze schitterende wandeling gelopen. Omdat ze s’middags onweer voorspelde zijn we vroeg vertrokken en gekozen voor een korte route. Het is een pittige wandeling maar echt de moeite waard, doen! Wij hebben ervan genoten😀

  • Rudi

    Laat het duidelijk zijn dat deze streek écht wel wandelpareltjes herbergt. Toch dicht bij huis zit je in een heuvellandschap dat helemaal anders aanvoelt dan dat van Zuid-Limburg. Het is een korte route maar vergis je niet. De hellingen zijn pittig, de paden bestaan veelal uit rotsachtige ondergrond waar vaak nog boomwortels doorheen kroelen. Tip van de dag: blijf even stilstaan als je van het panorama wil genieten. Het loont én kan pijnlijke ellende besparen. Wie wat conditietraining wil doen in een schitterend landschap komt in Ensival zeker aan zijn trekken.

Leave a Comment