Comments ( 2 )

 • Yolanda

  Wat een prachtige wandeling is dit! Vooral het natuurgebied de Kevie is de moeite waard. Veel afwisseling tussen bos en open veld. Complimenten.

  Het cafe in Blaar is inderdaad al enkele jaren gesloten. Helaas!
  Startpunt de Motten: als je Kastanjewal 52 intypt in de navigatie kom je uit bij een bouwput. nu is het Kastanjewal 5. Ook gatis parkeren bij het viaduct onder de spoorlijn Tongeren-Luik.
  Het waterrad van de watermolen van Blaar hebben wij nergens kunnen ontdekken.
  Bij punt 6, smal paadje tussen het gras: Je kunt beter r. over de alfaltweg gaan en dan de eerste l. omdat je anders toch deels over het akkerland moet lopen.

 • L&L

  Heel leuke, afwisselende korte wandeling (6,3 km)! De gratis parkeerplaats De Motten zal vaak snel vol zijn, derhalve hier even een tip:
  Parkeer de wagen gratis op de Oude Blaarstraat van punt 2(ong. 20 plaatsen-voor navigatiesysteem vult u in Oude Blaarstraat, 3 Tongeren).
  U komt er tijdens de wandeling toch langs, dus kunt u mooi inhaken bij punt 2: “Loop via het viaduct onder de spoorlijn….”.
  Dit lijkt me wel een wandeling om niet bij hoge temperaturen te lopen vanwege het open karakter.
  Leuk was ook dat we weer eens door het centrum van Tongeren zijn gewandeld, alhoewel hier ook veel leegstand is, en ons de peper dure prijzen opvielen.

  Weer een leuke middag gehad, dankzij onze vriend uit Eijsden!!

Leave a Comment