743. Guttecoven

Comments ( 3 )

 • Jan

  Deze route vorige week gelopen. Is weer eens wat anders dan de heuvels van Zuid Limburg.

 • Astrid

  We wilde vandaag eigenlijk route 105 lopen maar bij aankomst startplaats bleek dat het veerpontje voor vandaag uit de vaart was genomen. Toen voor deze wandeling gekozen. Geen spannende wandeling maar wel een met een mysterieus tintje. Waar komen al die sinaasappels langs de weg vandaan in de buurt van “de Uul” , bij het viaduct onder de A 2 en later nog eens bij het oorlogsmonument? Heel apart…toch maar even op gezocht. Blijkt op meerdere plaatsen in Limburg (5 dagen geleden) sinaasappels gevonden te zijn op en langs verschillende wegen. Op sommige plaatsen lagen wel 1000 sinaasappels. Nu nog lagen er best veel…. En blijkbaar zijn ze er nog niet achter waar ze vandaan komen….
  Andere wandelaars ook sinaasappels gespot?

 • Hans Heidendal

  Lekkere uitwaaiwandeling (Julianakanaal) met links en rechts verstrooid enkele leuke biotoopjes: bronnetjesbos, een mini natuurparadijsje! Het pad bij punt 4 (“let op”) is op dit moment (30-06-2023) onbegaanbaar vanwege manshoge begroeiing en brandnetels. Omlopen dus. Of door het maisveld. Maar dan krijg je ruzie met de boer…

Leave a Comment