746. Valkenburg

Comments ( 2 )

  • Robert Blom

    Op deze zonnige, maar ook winderige zondag een wandeling dichtbij huis. Door Valkenburg klimmen naar de Schaelsberg (probeer de QR-code bij de ingang eens) naar Sjin om bij ’t Graefke te genieten van een royale capucino en heerlijk aardbeientaartje to go. Terugweg omhoog door het Geuldal met schitterend uitzicht. Ondanks de bekende omgeving altijd weer leuk al wat het wel vrij druk onderweg.

  • Astrid

    Op 1ste paastdag deze route gelopen. We zijn gestart bij het treinstation van Schin op Geul. Waar je de auto gratis kon parkeren en er genoeg plaats was. Een mooi stuk langs de Geul. Een kronkelend pad, wel een kleine kuite bijter, richting de Wilhelminatoren. Nog even rondgekeken en wat gedronken in Valkenburg. Via de Schaelsberg omhoog naar de Kluis. Een schitterende plek in het bos!. Een klein stukje langs het spoor….en de route zit er weer op…..

Leave a Comment