Comments ( 2 )

  • Sjef Schmit

    De cabaretier Fons Jansen met zijn programma de lachende kerk zei; Achter in de kerk staat een bus en die vertrekt morgen naar Kevelaer. Duitsland was Covid-19 vrij, dus vandaag een rondje Kevelaer en Kerken 679 gelopen. Door de bossen richting het centrum. Even een stukje drukke weg, maar in het centrum was het heel bijzonder. Gelukkig niet druk, maar de basiliek is de moeite waard om die te bezoeken, evenals alle andere gebouwen eromheen. Natuurlijk een kaars opgestoken aan de buitenmuur van de andere kerk. Die muur was gitzwart van de kaarsenrook. Weer terug naar het startadres over lange veldwegen. Op naar Kerken

  • Rinus en Angelique

    Wederom complimenten voor de samenstellers van weer een mooie wandeling! Dit keer Kevelaer! Het blijft een bijzondere plaats met z’n basiliek en kapellen.
    Helaas was het Landhaus bij het startpunt gesloten, maar in Kevelaer voldoende mogelijkheid om iets te nuttigen.

Leave a Comment